Portör Muayenesi basliyor

Izmir Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birli?i ve Izmir Veremle Sava? Derne?i’nin yapty?y ortak protokol ile Alia?a’ya gelen tam donanymly Izmir Veremle Sava? Derne?i sa?lik tarama aracynda Alia?a Esnaf ve Sanatkarlar Odasy üyeleri ve yanynda çaly?an personelin filmlerinin çekilece?i belirtildi. Alia?a Esnaf ve Sanatkarlar Odasina kayitli ruhsat sahibi esnaf ve çalisan personeli için gögüs filmi çekilip portör muayenesi yapilacak. Izmir Veremle Savas Derne?i saglik tarama araci bugün Aliaga’ya gelerek 09-10 ?ubat 2009 tarihlerinde iki gün boyunca esnaflara hizmet verecek.Izmir Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi ve Izmir Veremle Savas Dernegi’nin yaptigi ortak protokol ile Aliaga’ya gelen tam donanimli Izmir Veremle Savas Dernegi saglik tarama aracinda Aliaga Esnaf ve Sanatkarlar Odasi üyeleri ve yaninda çalisan personelin filmleri çekilecektir. Esnaf ve Sanatkar Odamiza kayitli ruhsat sahibi tüm esnaf ve yaninda çalisan personelinin Izmir Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi ve Izmir Veremle Savas Derneginin yaptigi ortak protokol geregi hizmet verecek olan Izmir Veremle Savas Dernegi saglik tarama aracinda tüm üyelerimizin ve yaninda çalisan personelin filmleri çekilecek, gida, imalat ve satis isiyle istigal edenlerin portör muayeneleri yapilacaktir. Çekilen filmlerde tüberküloz, kalp hastaligi,bronsit, akciger kanserine kadar bir çok hastalik bakilacaktir.Süpheli bulunanlarin ileri tetkikleri gögüs hastaliklari hastanesinde ücretsiz teshis ve tedavi edilecektir. Bu çalismaya odamiza kayitli tüm esnafimizin ve çalisanlarinin katilmasini bekliyoruz. Aliaga Esnaf ve Sanatkarlar Odasi’nin bugün Aliaga’ya getirdi?i Portör Muayene Araci muayene ücretinin diger kurumlara göre çok daha ekonomik fiyatlarla bu hizmeti vermektedir.  Firin, lokanta, kasap, mandira, çay ocagi, yufkaci, kahvehaneci, pastaneci, tatlici esnafimizin muhakkak yaptirmak durumunda oldugu bu muayeneyi portör araci sayesinde daha ekonomik ve zahmetsizce halledeceklerdir.

10 Şubat 2009
Parçalı ve az bulutlu