Hüseyin EKREN güven tazeledi

1207 kayytly üyesi bulunan Alia?a Esnaf ve Sanatkarlar Odasy’nyn ola?an genel kurulu Pazar günü Belediye Dü?ün Salonu’nda yapyldy.
        Divan Ba?kanly?yny, Çi?li ?oforler Odasy Ba?kany ve Yzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odalary Birli?i  Ba?kan Vekili Ybrahim Bayram’yn yapty?y Genel Kurulun divan katipliklerini ise Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odasy Ba?kany Günal Menemenli, Alia?a ?oförler ve Otomobilciler Odasy Ba?kany Osman Savran, Bergama Kahveciler Odasy Ba?kany Kazym Kyzylcao?lu yaptylar
Genel Kurula; Belediye Ba?kan Yardymcysy Nurettin Bayrav, Belediye Meclis Üyeleri; Mustafa Karadayy, Haydar Kahraman, Kyymet Baysal, Fuat Özer, Bary? Ero?lu, Cemil Akylly ve Mazlum Bilgiç, Yl Genel Meclis Üyeleri; Özer Örnek ve Nesrin Beykoz, Foça Ta?yyycylar Kooperatif Ba?kany Recep Diken, Foça Esnaf Odasy Yönetim Kurulu üyeleri Sebahattin Uslu ve Osman Akar, Alia?a ?oförler Odasy Ba?kany Osman Savran, Alia?a ?oförler Odasy Ba?kan Vekili Erdinç ?en, Çi?li ?oförler Odasy Yönetim Kurulu Üyesi Metin Özdemir, Alia?a Motorlu Ta?ytlar Kooperatifi Ba?kany Ra?it Özkan, Kültür Mahallesi Muhtary Muharrem ?en, Alia?a Kültür ve Dayany?ma Derne?i Ba?kany Sakin Uçan, Halk Bankasy Alia?a ?ube Müdürü Yakup Kandemir, Petrol Y? Sendikasy Alia?a ?ube Ba?kany Ysmail Do?an, Petrol Y? Alia?a ?ube Mali Sekreteri Cengiz Tereci, Çaltydere Köyü Muhtary Selahattin Yyldyz, Alia?a Minibüsçüler Kooperatifi Ba?kany Halil Gündo?du, Bergama Kahveciler Odasy ve esnaflar katyldy.

Konu?malaryn ardyndan tek liste ile seçimlere gidildi. Hüseyin Ekren ba?kanly?yndaki yeni esnaflar odasy yönetimi ?u ?ekilden olu?tu; Alim Destano?lu, Mustafa Albayrak, Mehmet Emin Uçar, Enver Özdemir, Kadir Karaçor, Tuncer Çicek, Sedat Albayrak ve Serdar Berk.
Denetim Kurulu üyeliklerine ise; Hüsnü Karada?, Metin Ertu?rul ve Yrfan Sönmez seçildiler.

02 Şubat 2010
Parçalı ve az bulutlu