KOBİ dostu Deniz Bank’tan esnaflara büyük fırsat!

İzmir Esnaf ve sanatkarlar odaları birliği ve Denizbank tarafından imzalanan protokolden sonra Aliağa esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Hüseyin Ekren ve Denizbank Aliağa Şube müdürü de bir araya gelerek Aliağa esnaf ve sanatkarının gecikmiş aidat borçlarını ödemeleri konusunda anlaşma yaptı.
 
İmzalanan ek protokol çerçevesinde, İESOB’a bağlı odaların üyeleri, 6111 Sayılı Yasa kapsamına alınmış olan birikmiş ve gecikmiş üyelik aidatlarının ödemelerini İşletme Kart ile gerçekleştirmeleri durumunda vade farksız 6 eşit taksit imkanına sahip olacaklar.


“Esnafın yanındayız”


Törende söz alan Deniz Bank yetkilileri, Esnafın her alanda desteklenmesinin Türkiye ekonomisi için çok önemli olduğunun altını çizerek, Torba yasa kapsamında esnafın borçlarından kurtulmak için çok büyük bir avantaj elde ettiği belirtildi. KOBİ’lerin ihtiyaç duyduğu her alanda DenizBank’ın desteğinin arkalarında olacağını belirten yetkililer, KOBİ’lere özel ürün ve hizmetler ile iş hayatlarını kolaylaştırmak için çalışmaya devam edeceklerini söylediler.


Deniz Bank’ın KOBİ’lere özel hizmetleri arasında başta İşletme Kart olmak üzere, 10 yıla varan vadeler ile sermaye destek kredileri, 5 yıla varan vadelerde enerji verimliliği destek kredileri, sezon ödemeli sektörel krediler ve her ihtiyaca yönelik KOBİ destek kredileri sayılabilir.   



İşletme Kart hakkında


KOBİ’lere maliyet ve zaman yönetimi açısından etkin çözümler sunun İşletme Kart, 4 farklı kredi imkanıyla da ihtiyaca özel çözümler üretiyor. İşletme Kart bu doğrultuda tasarlanmış Kurtaran Hesap, Taksitli Ticari Kredi, Sezon Ödemeli Sektör Kredileri ve Busines Card ürünlerini tek bir kartta buluşturuyor.


Denizbank  ‘İşletme Kart’ sahipleri,


• Acil durumlarda hesaplarında nakit bulunmaması durumunda Kurtaran Hesap ile nakit ihtiyaçlarını,
• 36 aya varan vadelerde Taksitli Ticari Kredi ile işletme sermayesi ihtiyaçlarını,
• Sezon Ödemeli Sektör Kredileri ile sezona bağlı nakit akışlarına uygun kredi ihtiyaçlarını,
• Business Card özelliğiyle de, şirket harcamalarına ilişkin her türlü gereksinimi tek bir kart ile karşılayabiliyor,
• Yıl içinde yapılan kampanyalar ile birçok marka ve üründe taksit, vade öteleme ve indirim gibi sayısız fırsatlara sahip olabiliyorlar.
2008 yılında hayata geçen ve kısa sürede 100 binin üzerinde KOBİ’nin tercih ettiği İşletme Kart başvuruları, SMS ve Denizbank şubelerinin yanı sıra ATM’ler, Açıkdeniz internet bankacılığı ve www.denizbank.com internet sitesi aracılığıyla da yapılabiliyor.


 


 

02 Haziran 2011
Aliağa Hava Durumu
Parçalı ve az bulutlu
Sıcaklık: 25°C
Bizimle İletişime Geçin
2019 Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası