Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Türk Ekonomi Bankası A.Ş. (TEB) arasında üyelerinin düşük faizle kullanabileceği kredi anlaşması imzalandı.

Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda düzenlenen törenle  Oda Başkanı Hüseyin Ekren ve TEB Ege Bölgesi Direktörü Birol Kaya arasında imzalanan protokolle yürürlüğe giren anlaşma gereğince esnaflara uygun koşullarda kredi imkanı sunulacak.
Protokolle, sunulan bankacılık avantajlarından ve düşük faizli kredi imkanlarından oda üyesi tüm esnafların yararlanabileceği bilgisini veren TEB Ege Bölge Direktörü Kaya, şöyle konuştu: ”esnafımızın ihtiyaçlarına göre, 36 aya kadar ödemesiz dönemli kredi ve uygun faiz indirimi sunuyoruz. TEB olarak işletmelere bilanço yönetimi, teknoloji altyapısı ve ürün geliştirme gereksinimi ile pazardaki rekabetin gerisinde kalmamaları için ihtiyaç duydukları ‘Nefes aldıran kredi’ adını verdiğimiz bir imkan sunduk. Bu fırsat ile işletme bankacılığının esnafla buluşmasında önemli bir role sahip olacağına inanıyoruz. Ayrıca işletmelerin bulundukları bölgeye hem de ülke ekonomisine kattıkları değeri artırmalarına fırsat yaratmak en öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile gerçekleştirdiğimiz bu anlaşmanın Aliağa’nın ticari hayatına destek olacağına inanıyoruz. TEB olarak şubemizin de bulunduğu Aliağa’nın ekonomisine destek olmak istiyoruz.”    ”Verilen destek, istihdama katkı olarak geri dönecektir” Esnaf teşkilatlarına üye vatandaşların bankalara gittiklerinde özel bir önem görmediklerini, kredi çekmek istediklerinde de normal ödeme planlarıyla karşılaştıklarını ifade eden Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren de bu tip protokollerin esnaf açısından önemli olduğunu söyledi.Ekonominin can damarı olan esnaf ve küçük işletmelere yapılacak her türlü desteğin ülke ekonomisine ivme kazandıracağını belirten Ekren ”Verilen destek, ekonominin canlanması ve istihdama katkı olarak geri dönecektir. Bu protokol gereği TEB’den kredi çeken bir esnafımız eğer isterse ödemeye 3 ya da 6 ay sonra başlayabilecektir. İşini düzene oturtana ya da kurana kadar esnafımızdan geri ödeme talep edilmiyor. Esnafımız için hayırlı olsun” dedi.Konuşmaların ardından Ekren ve Kaya protokol imzaladı. Protokol töreninde TEB Aliağa Şube Müdürü Mustafa Korkmaz da hazır bulundu.

05 Şubat 2013
Aliağa Hava Durumu
Parçalı bulutlu, kuzey çevreleri yer yer çok bulutlu
Sıcaklık: 25°C
Bizimle İletişime Geçin
2019 Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası