ALİAĞA ESNAF VE SANATKARLAR ODASI’NDAN DUYURU

Aliağa Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren,esnaflık belgesi alımı konusunda yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklama şöyle çıraklık eğitimi uygulaması yapılmayan meslek dallarında 14.Ocak.2008 tarihinden önce bir işyeri sahibi olupta,esnaflık belgesi olmayanlar,o tarihten önce esnaf olduklarını bir başvuru formu ile belgelendirmeleri halinde sınavsız esnaflık belgesi alabileceklerdir.Ayrıca , belirtilen tarihten önce 18 yaşını doldurmuş ve herhangi bir işyerinde sigortalı çalıştığını belgelendirebilecek çalışanlar da işyeri sahibi olmasa bile sınavsız esnaflık belgesi alabileceklerdir.

Belge alımı için son başvuru tarihi 31 temmuz 2008 olup,daha ayrıntılı bilgi almak isteyen üyelerimiz 6160333 nolu telefondan veya esnaf ve sanatkarlar odasına bizzat müracat ederek bilgi edinebilirler.Aliağa Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren..

16 Temmuz 2008
Parçalı ve az bulutlu