12-13 OCAK 2011 TARİHLERİNDE PORTÖR MUAYENESİ YAPILACAK

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve İzmir Veremle Savaş Derneği’nin yaptığı ortak protokol ile Aliağa’ya gelen tam donanımlı İzmir Veremle Savaş Derneği sağlık tarama aracında Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri ve yanında çalışan personelin filmleri çekilecektir. Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı ruhsat sahibi esnaf ve çalışan personeli için göğüs filmi çekilip portör muayenesi yapılacak. İzmir Veremle Savaş Derneği sağlık tarama aracı Aliağa’ya gelerek 12 ocak 2011 tarihinde 1 gün, 13 ocak 2011 tarihinde sabahtan Aliağa’da öğleden sonra Yenişakran’da olmak üzere 2 gün boyunca esnaflara hizmet verecektir. Odamıza kayıtlı ruhsat sahibi tüm esnaf ve yanında çalışan personelinin İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve İzmir Veremle Savaş Derneğinin yaptığı ortak protokol gereği hizmet verecek olan İzmir Veremle Savaş Derneği sağlık tarama aracında tüm üyelerimizin ve yanında çalışan personelin filmleri çekilecek, gıda, imalat ve satış işiyle iştigal edenlerin portör muayeneleri yapılacaktır. Çekilen filmlerde tüberküloz, kalp hastalığı, bronşit, akciğer kanserine kadar bir çok hastalık bakılacaktır. Şüpheli bulunanların ileri tetkikleri göğüs hastalıkları hastanesinde ücretsiz teşhis ve tedavi edilecektir. Bu çalışmaya odamıza kayıtlı tüm esnafımızın ve çalışanlarının katılmasını bekliyoruz. Fırın, lokanta, kasap, mandıra, çay ocağı, yufkacı, kahvehaneci, pastaneci, tatlıcı esnafımızın muhakkak yaptırmak durumunda olduğu bu muayeneyi portör aracı sayesinde daha ekonomik ve zahmetsizce halledeceklerdir.

07 Ocak 2011
Parçalı ve az bulutlu