Esnaflar ‘İlk Adımını’ Garanti ile atacak

Garanti Bankası Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası’yla imzaladığı anlaşma kapsamında oda üyesi esnaflara uygun faiz oranlarıyla kredi imkânı sunacak. Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren ve Garanti Bankası Aliağa Şube Müdürü Murat Şenol arasında gerçekleştirilen protokol sayesinde KOBİ’ler de Garanti’nin kredi paketlerinden ve yenilikçi ürünlerinden faydalanabilecek.

Garanti Bankasının ilk 6 ay ödemesiz, 36 ay vade seçeneğiyle oda üyesi KOBİ’lere 50 bin TL’ye kadar sunduğu kredi imkânlarından, kadın girişimciler ve işini yeni kuran KOBİ’ler daha uygun koşullarda yararlanabilecek.


YENİ GİRİŞİMCİLERE KREDİ FIRSATI


Protokolle sunulan bankacılık avantajlarından ve düşük faizli kredi imkânlarından oda üyesi tüm esnafların yararlanabileceğini belirten Garanti Bankası Aliağa Şube Müdürü Murat Şenol, şöyle konuştu: “Esnafımızın ihtiyaçlarına göre, 36 aya kadar ödemesiz dönemli kredi ve uygun faiz indirimi sunuyoruz. Garanti Bankası olarak işletmelere pazardaki rekabetin gerisinde kalmamaları için kredi imkânı sunduk. Yeni girişimcilere “İlk Adım” kredilerimiz var. Eskiden yeni girişimcilerin kredi almaları daha zordu. Birkaç yıl esnaf olmak gerekiyordu. Hiç iş yapmayan kişilere kredi imkânı sağlıyoruz. Verilecek hizmetlerden herkesin yararlanmasını istiyoruz.”


KADIN GİRİŞİMCİLERE FAİZİ DÜŞÜK KREDİ


Bu tip protokollerin esnaf açısından önemine dikkat çeken Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren “Aliağa Esnaf Odası olarak dönem dönem bankaların esnaf için verdiği kredileri değerlendiriyoruz. Garanti Bankası esnafa yeni hizmetler sunuyor. Kadın girişimcilere verilecek kredilerin faizi daha düşük.60 ay vadeli imkân sunuluyor. Ticareti iyi bir şekilde yapacak kadınlar hep geri planda kalıyor, onları desteklemek gerekiyor. Bu anlaşmanın Aliağa’nın ticari hayatına destek olacağına inanıyoruz. Esnafımız için hayırlı olsun” diye konuştu. Konuşmaların ardından Ekren ve Şenol protokol imzaladı.


 

11 Şubat 2013
Aliağa Hava Durumu
Parçalı ve çok bulutlu
Sıcaklık: 26°C
Bizimle İletişime Geçin
2019 Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası