22. Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Aliağa Vergi Dairesi Müdürü Zakir Kılıç ve çalışanları Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren, Andelep Tekstil’in sahibi Hülya İşnel’i ziyaret ettiler

22. Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Aliağa Vergi Dairesi Müdürü Zakir Kılıç ve  çalışanları Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren, Andelep Tekstil’in sahibi Hülya İşnel’i ziyaret ettiler. Vergi Hafatası nedeniyle Aliağa Vergi Dairesi Başkanı Zakir Kılıç ve vergi dairesi çalışanları, Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren’i makamında ziyaret ettiler. Esnaf ve Sanatkarlar Odasının adeta bir vergi dairesi gibi çalıştığını belirten Zakir Kılıç ” Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerinin hesaplarını kontrol ediyorlar. Beyannamelerini tutuyorlar ve en önemlisi onları vergi verme konusunda olumlu yönde etkiliyorlar. Bu anlamda biz Aliağa Vergi Dairesi olarak, Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası’yla uyum içinde çalışmaktan dolayı son derece mutluyuz, çok teşekkür ediyoruz” dedi.  Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren ise “Bizde vergisiz kazanç kutsal sayılmaz. Kazandığımızın vergisini vermek esnaf olarak görevimizdir. Bizde vergi dairemizle uyum içinde çalıştığımız için çok mutluyuz. Esnafımızı vergi konusunda bilinçlendiriyoruz. Artık esnafımız kredi kullanmanın avantajını kullanmak için vergisini zamanında ve doğru olarak ödüyor. Vergi dairemizin çalışmalarından memnunuz. Eskiden bir esnafımıza vergi memuru geldiği zaman, esnafımız korkardı acaba bana ne ceza kesecek diye. Ama artık vergi memurlar daha anlayışlı ortak bir yol bulmak için çabalıyorlar. Buradan tüm vergi çalışanlarının, mükelleflerin vergi haftasını kutluyorum” dedi.
Örnek mükellef: Andelep Tekstil. Ziyaretten sonra Zakir Kılıç ve Hüseyin Ekren ve vergi dairesi çalışanları 21 yıldır Aliağa’da esnaflık yapan ve düzenli olarak vergisini ödeyen bu yılın Aliağa’da örnek mükellefi Andelep Tekstil’in sahibi Hülya İşnel’i ziyaret ettiler.  Vergi haftası etkinlikleri çerçevesinde her yıl örnek mükellefleri ziyaret ettiklerini belirten Zakir Kılıç “Verginin azı çoğu olmaz. Kazandığı oranda 21 yıldır düzenli olarak vergisini ödeyen mükellefimiz Hülya İşnel’i kutluyorum. Bu vergi bilinci için kendisine teşekkür ediyorum dedi. Andelep Tekstil’in sahibi Hülya İşne ise “Biz Aliağa’da dededen esnafız. Esnaflık hayatım boyunca kimseyi aldatmadım. Dedem kimi aldatırsanız kendiniz aldanırsınız derdi. Böylelikle ne müşterilerimi ne devletimi aldattım. 21 yıldır vergimi düzenli olarak ödüyorum. Bütün vergi mükelleflerini de vergilerini doğru ve zamanında ödemeye çağırıyorum” dedi.

28 Şubat 2011
Aliağa Hava Durumu
Parçalı bulutlu
Sıcaklık: 24°C
Bizimle İletişime Geçin
2019 Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası