5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu, Birlik Genel Kurul Kararları ve Vakıf Resmi Senedi hükümleri çerçevesinde, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Vakfı tarafından 2014 – 2015 Eğitim -Öğretim Yılında 15 üniversite öğrencisine burs verilmesi planlanmaktadır.
İlgili yönerge doğrultusunda; Esnaf Siciline kayıtlı üyelerimizin, Türkiye’deki üniversitelerin lisans seviyesinde örgün eğitim programlarına bu yıl kaydolan, yetenekli, başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan çocuklarına verilecek burslar karşılıksızdır.
Aşağıdaki şartları taşıyan, annesi veya babası esnaf siciline kayıtlı öğrencilerin, değerlendirmeye katılabilmeleri için 30 Eylül 2014 tarihine kadar http://www.iesob.org.tr/ adresindeki İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Vakfı Burs Başvuru Formunu doldurmaları gerekmektedir. Başvurular Değerlendirme komitesi tarafından incelenerek asil ve yedek liste oluşturulacak ve ilgili kişiler ile irtibata geçilecektir.
Başvuru Şartları
İZMİR YARDIMA KOŞUYOR KAMPANYASI...
08 Şubat 2023SINAVSIZ GİRİŞ İLE İKİNCİ ÜNİVERSİTE İMKANI...
27 Eylül 2022GIDA ÜRÜNLERİNİN SATIŞINDA KDV İNDİRİMİ...
21 Şubat 2022